Reply
Go Back   TexasBowhunter.com Community Discussion Forums > Topics > Around the Campfire
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-12-2019, 04:12 PM   #1
Stolle
Pope & Young
 
Stolle's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Spring, TX
Hunt In: Sutton County
Default Yamaha 48 Volt Golf Cart Issues

Last trip to the deer camp the golf cart about left me stranded. I limped it back to camp after the hunt, but it only ran about 1/4 speed. I charged the batteries(New 12/2018) and it still would not run full speed. All wires or new or in good condition. Any idea what it could be?
Stolle is offline   Reply With Quote Back To The Top
Old 09-12-2019, 04:56 PM   #2
RDT
Six Point
 
Join Date: Feb 2016
Default

Sounds like the throttle sensor is bad
RDT is offline   Reply With Quote Back To The Top
Old 09-12-2019, 05:17 PM   #3
Stan R
Pope & Young
 
Stan R's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Madisonville
Hunt In: Madison and Colorado County
Default

Quote:
Originally Posted by RDT View Post
Sounds like the throttle sensor is bad
Does an electric golf cart have a throttle sensor? Is that also the pedal to make it go?
Stan R is offline   Reply With Quote Back To The Top
Old 09-13-2019, 09:45 AM   #4
Stolle
Pope & Young
 
Stolle's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Spring, TX
Hunt In: Sutton County
Default

Can I test it some how and is it located by the pedal?


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Stolle is offline   Reply With Quote Back To The Top
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1999-2012, TexasBowhunter.com